Sredinom studenog 2018. održana je druga edukativna konferencija “U potrazi za skrivenim talentima” namijenjena roditeljima i odgojno-obrazovnim stručnjacima koji rade s djecom rane i predškolske dobi. Uz eminentne stručnjake iz područja odgoja i obrazovanja s naglaskom na otkrivanju i razvoju darovitosti i dječjih talenata na konferenciji “Mliječni zub” sudjelovale su i odgojiteljice našeg vrtića, magistre ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Odgojiteljica Petra Gotal predstavila je studiju slučaja „Darovito dijete istražuje svijet – integracija darovitog djeteta u redovni program“, a odgojiteljica Josipa Jambrek, ujedno i voditeljica igraonice za potencijalno darovitu djecu predškolske dobi našeg vrtića, aktivno je sudjelovala na okruglom stolu pod nazivom „Odgojno obrazovna podrška potencijalno darovitoj djeci“. O svom iskustvu u radu s darovitom djecom odgojiteljica Jambrek govorila je u članku objavljenom u sklopu konferencijskog programa, kojeg u cijelosti možete pročitati na sljedećem linku.

 

http://mlijecnizub.hr/josipa-jambrek-kako-i-zasto-volim-raditi-s-darovitom-djecom/?fbclid=IwAR23XDYZ4lCZDqRKHI1ffm7nu2IVHwcml3GoCIHvlPGQLbFKrNf1UK_fuHA