PRISJETILI SMO SE ZANIMLJIVIH AKTIVNOSTI U PROTEKLOJ GODINI I PODIJELILI S GOSTIMA NA NAŠEM EKO DANU.

NA SVIM PODRUČNIM OBJEKTIMA PROVODILE SU SE RAZNE EKO AKTIVNOSTI DJECE I ODGOJITELJA, A U CENTRALNOM OBJEKTU ODGOJITELJICE SU OSMISLILE POTICAJNE EKO RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE. GOSTE SMO DOČEKALI IZLOŽBOM „OČISTIMO HRVATSKU OD OLUPINA“ POWERED BY RENAULT AUTORA ROMEA IBRIŠEVIĆA U DVORIŠTU CENTRALNOG OBJEKTA, KOJOM SMO HTJELI POKAZATI ZASTRAŠUJUĆU STRANU LJUDSKOG NEMARA. DJECA SU NAUČILA DA ZAJEDNIČKIM TRUDOM MOŽEMO OČISTITI NAŠ OKOLIŠ.

KAKO OD RUŽNOG NAPRAVITI LIJEPO POKAZAO NAM JE SLIKAR ANTE BAKTER KOJI JE U PREDVORJU VRTIĆA UZ PRISUSTVO DJECE OSLIKAO OLUPINU NA PLATNU, A ZATIM SVOJIM UMJETNIČKIM IZRIČAJEM RUŽNU SLIKU PRETVORIO U PREKRASNU ČISTU PRIRODU S MOTIVIMA ŠARENIH JEDARA I BRODICA. DJECA SU UŽIVALA U DRUŠTVU SLIKARA I SVOJIM SLIKARSKIM TALENTIMA NA MALIM ŠTAFELAJIMA SLIKALI ČISTU I LIJEPU PRIRODU.

ZA GOSTE JE PRIPREMLJENA I PREZENTACIJA VRTIĆKIH PROJEKATA U RAZDOBLJU 6.2017.-3.2018.GODINE KOJU JE PRIPREMILA EKO INTERESNA SKUPINA S VODITELJICOM JELENOM VUKUŠIĆ.

RAVNATELJICA LJUBA BRNADIĆ POZDRAVILA JE PRISUTNE, ZAHVALILA SVIM SURADNICIMA NA PROJEKTIMA I NAJAVILA PREDAVANJE PROGNOSTIČARA KRUNOSLAVA MIKECA S TEMOM “Što nam donosi vrijeme“. METEOROLOGIJA NAM JE NA SLIKOVITI NAČIN PRIKAZALA ŠTO ZAGAĐENJE ČINI I MOŽE UČINITI NA ŠTETU NAŠEM PLANETU.

NAKON PREDAVANJA UZVANICI SU RAZGLEDALI I IZLOŽBU DJEČJIH RADOVA NASTALIH RECIKLIRANJEM KOJA JE ZA OVU PRILIKU BILA POSTAVLJENA U PROSTORU SPORTSE DVORANE.