Cilj projekta je prikupiti donacije za tiskanje i distribuciju slikovnice „Zmaj Anđelko i dugački rep“. Prikupljene donacije pomoći će tiskanju drugih slikovnica koje su već u pripremi. Slikovnice su prvenstveno namijenjene djeci na liječenju u bolnicama, djeci bez odgovorajuće roditeljske skrbi i slabijeg imovinskog stanja, kako bi im se uljepšalo i obogatilo djetinjstvo.

Začetnik ideje i autor slikovnica je gospodin Goran Čučković iz Velike Mlake. Obzirom da je gospodin naš korisnik i dijete mu pohađa vrtić u Velikoj Mlaki, u akciju smo se uključili promotivnom podrškom. Uz promociju slikovnice koja je održana u centralnom objektu u Smendrovićevoj, svim našim objektima podijeljeni su plakati i letci koji roditelje informiraju o akciji, a svakoj skupini autor je donirao jednu slikovnicu.

Svatko tko želi doprinijeti ovom humanitarnom i hvale vrijednom projektu, može donirati novčani iznos na žiro račun otvoren u tu svrhu, kao i donirati iznos od 25 kuna (uključeni su troškovi poštarine u iznosu od 5 kuna) te na taj način kupiti slikovnicu. Više o samom projektu možete saznati na mrežnoj i Facebook stranici, a upite o nabavi slikovnica možete poslati na e-mail adresu donacije@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com

https://zmajandjelkopomazedjeciblog.wordpress.com/

https://www.facebook.com/ZmajAndjelko/