Poštovani roditelji i skrbnici djece predškolske dobi, ovim putem obavještavamo Vas o početku prijava za upis u dječje vrtiće na području Grada Velike Gorice. Prijave za upis provodit će se u razdoblju od 11. do 19. svibnja 2023.g. (do 12:00 h) putem aplikacije „e-Upisi“ na poveznici https://e-upisi.hr/

Aplikacija je na nacionalnoj razini dostupna na portalu e-Građani te omogućava dohvat podataka o kojima evidenciju vode tijela javne vlasti. Pozivamo roditelje i skrbnike koji ove godine namjeravaju podnijeti prijavu za upis djeteta u dječji vrtić da, ukoliko već nisu, aktiviraju uslugu e-Građani te izvrše provjeru svojih podataka i podataka o djetetu budući da se za izmjenu podataka koje aplikacija povlači iz sustava potrebno obratiti isključivo nadležnoj instituciji (matičnom uredu, MUP-u, HZMO-u).

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodna je važeća vjerodajnica u sustavu e-Građani sigurnosne razine 2. Dovoljno je da jedan roditelj ima važeću vjerodajnicu u sustavu e-Građani. Lokacije i programe dostupne za upis možete provjeriti na mrežnim stranicama odabranog vrtića gdje će također biti dostupne detaljne upute za prijavu djeteta.

U samo iznimnim okolnostima, ukoliko ne raspolažete računalnom opremom potrebnom za upis, možete se obratiti administratoru vrtića u kojem želite ostvariti upis.

Obavijest o upisima u dječje vrtiće na području Grada Velike Gorice bit će objavljena na mrežnim stranicama Grada Velike Gorice www.gorica.hr i na mrežnim stranicama svih dječjih vrtića u prvom tjednu mjeseca svibnja.