U petak, 19.svibnja 2017. godine naš vrtić posjetila su djeca  2.b i 4.a razreda Osnovne škole Eugena Kumičića iz Velike Gorice. Naše goste predvođene učiteljicama Renatom Cvetko i Vlatkom Topolnjak dočekao je prigodan program.

Osnovna škola Eugena Kumičića također je dio obitelji međunarodnih Ekoškola i ovaj posjet djece i djelatnika vrtiću suradnja je na lokalnoj razini između dvije Eko škole koje imaju isti cilj – ugradnja odgoja i obrazovanja za okoliš u sve segmente odgojno-obrazovnog rada. Uz razgledavanje vrtića i razmjenu iskustva djeca su imala priliku pogledati predstavu dramske skupine DV Lojtrica “Ružno pače”. Gospodin Tomislav Pavlović iz Udruge „Stari papir za novi osmjeh”  za učenike je osmislio predavanje o ekološkoj svjesnosti i socijalnoj osjetljivosti, u sklopu kampanje „Za manje otpada“.

Hvala djeci i djelatnicima OŠ Eugena Kumičića što su se odazvali i posjetili naš vrtić. Također zahvaljujemo gospodinu Tomislavu Pavloviću na edukativnom predavanju. Veselimo se daljnjoj suradnji!