Dječji vrtić Lojtrica već treću godine za redom ponosno nosi titulu najljepšeg vrtića prema izboru portala Gradonačelnik.hr. U prošlom i ovogodišnjem izboru, naš vrtić ponovno se istaknuo kao jedan od najboljih vrtića u zemlji. Natječaj je bio transparentan, a kriteriji su bili postavljeni u suradnji sa stručnjacima iz Ministarstva obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje. Evaluacija je uključivala različite parametre, poput prostora kvadrature po djetetu u unutrašnjem i vanjskom prostoru, besplatni programi, suradnja s roditeljima, stručna izlaganja, suradnja s akademskom zajednicom i  ostali nadstandardi. Povodom ovog priznanja, direktor projekta Gradonačelnik.hr, Vjeran Stilinović, posjetio je vrtić kako bi uručio priznanja ravnateljici vrtića Ljubi Brnadić, uz prisutstvo gradonačelnik Velike Gorice Krešimira Ačkara, pročelnice Lane Krunić Lukinić i više savjetnice UO za predškolski odgoj Arijane Mataga Tintor.

Ovaj značajan uspjeh je rezultat predanosti, stručnosti i neprestanog rada svih djelatnika vrtića Lojtrica. Suradnja, timski duh i zajednička vizija su ključni faktori koji su doprinijeli visokoj razini kvalitete koja je već prepoznata među roditeljima, ali i drugim stručnjacima.

Dječji vrtić Lojtrica sve više postaje sinonim za izvrsnost i kvalitetu u odgoju i skrbi za djecu. Brojni programi, aktivnosti i posebni pristupi, poput jezičnih programa, sportskih aktivnosti i Montessori metode, pružaju optimalno okruženje za razvoj djece. Uz to, vrtić Lojtrica neprestano radi na nadmašivanju očekivanja te nudi dodatne programe koji zadovoljavaju različite potrebe i interese djece.

Sve veća prepoznatljivost Dječjeg vrtića Lojtrica među roditeljima svjedoči o visokoj razini zadovoljstva korisnika. Roditelji cijene predanost i stručnost djelatnika te pružanje sigurnog, poticajnog i ugodnog okruženja za njihovu djecu.

Ovaj izuzetan uspjeh u natječaju za najbolji i najljepši vrtić dodatno je potvrdio da neprekidni trud, kvalitetan rad i izvrsnost u pružanju odgojno-obrazovnih usluga Dječji vrtić Lojtricu čini uzorom u području ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.