Pozivaju se roditelji koji su prijavili dijete za program predškole (putem aplikacije eupisi.gorica.hr) na upise.

Ove godine zbog epidemioloških razloga upisi u program predškole neće sadržavati inicijalni razgovor s roditeljem i djetetom. Umjesto toga roditelji su dužni ispuniti inicijalni upitnik koji možete preuzeti na kraju ovog teksta. Upitnik je potrebno isprintati, čitko i detaljno ispuniti te dostaviti u Dječji vrtić Lojtrica na adresi Smendrovićeva 9, Velika Mlaka, 21., 22. i 23. rujna u vremenu od 8:00 do 15:00 sati.  

Uz upitnik roditelj treba donijeti i potvrdu pedijatra i stomatologa o obavljenom sistematskom pregledu djeteta te kopije specijalističkih nalaza ukoliko se radi o djetetu sa zdravstvenim ili razvojnim teškoćama (npr. nalaz logopeda, psihologa, liječnika specijalista…).

Navedena dokumentacija preuzimat će se na ulazu u Dječji vrtić, za ulaz je potrebno pozvoniti i imati zaštitnu masku.

Roditelji djece kojoj je odgođen upis u prvi razred  te ponovo pohađaju program predškole  NE trebaju donijeti inicijalni upitnik nego samo novu potvrdu pedijatra o obavljenom sistematskom pregledu djeteta te Rješenje o odgodi.

O datumu početka programa predškole i terminima roditelji će biti naknadno obaviješteni putem mrežne stranice vrtića.

Ukoliko još niste prijavili dijete za program predškole molimo Vas da to što prije učinite. Prijave su moguće isključivo putem aplikacije https://eupisi.gorica.hr/login

 

inicijalni upitnik 20_21 mala škola